miércoles, 19 de octubre de 2016

Talen els arbres de la parcel·la que va a ocupar el circ

La parcel·la que va a ocupar el circ durant els pròxims tres mesos, si no se'ls concedeix pròrroga com altres anys, està sent "adaptada" per al seu ús temporal.

Aquesta adaptació implica la tala dels pocs arbres que havien crescut en la mateixa i que per motius no massa ben explicats molesten, malgrat trobar-se en el perímetre exterior de la parcel·la. La imatge ha sigut captada per una veïna dels voltants.Les raons que, segons la premsa, ofereixen els promotors son un hipotètic perill per als espectadors i esgrimeixen un permís per esbrossar la parcel·la.

Si els arbres eren perillosos, com és que els tècnics municipals no havien detectat el perill ?
Si no son perillosos per què els arranquen?

Aquesta parcel·la, qualificada al PGOU com "Sistema Local de Espacios Libres", porta ja molts anys esperant la seua transformació definitiva.


Extracte de la noticia en Levante-EMV

"...
Fuentes municipales no quitaron la razón a la empresa, ni tampoco se la dieron. Desde la Delegación de Parques y Jardines se explicó que en los solares suele crecer maleza o árboles que no están ni contabilizados ni protegidos, por lo que pueden entrar dentro del calificativo de desbroce. Eso sí, los autores deben contar con el permiso pertinente del ayuntamiento. Por su parte, el área de Dominio Público no pudo garantizar ayer que ese permiso exista ni tampoco lo contrario. "1 comentario:

Anónimo dijo...

Més enllà del circ, algú sap quin ès el pla de l'ajuntament per a l'espai en un futur?
(No sabia que fora un terreny municipal)