viernes, 16 de diciembre de 2016

CENTRE CIVIC CAMPANAR

La Regidora de Benestar Social de l'Ajuntament de València, Consol Castillo aposta per traslladar les oficines de Benestar Social que actualment ocupen l'Alqueria de Pallardó al antic local del centre de salut del carrer Benifaio. Per aqusta raó esta negociant una cessió amb el subdelegat del Govern, Juan Carlos Valderrama.

Amb aquest canvi les oficines municipals guanyen en accessibilitat i funcionalitat al mateix temps que se dona una utilitat a un local abandonat per la Tresoreria General de la Seguretat Social des de la inauguració del nou Centre de Salut de Campanar. L'estat d'abandó de l'immoble havia generat nombrosos problemes als veïns de la zona, detectant-se mals olors i algunes plagues de paneroles i altres.

Aquestes gestions son una mostra de que l'enteniment entre administracions de diferent signe polític es possible, quan es plantegen adequadament els assumptes i poden donar resultats que beneficien a tots els ciutadans.

Campanar podría, finalment, recuperar un espai emblemàtic com és l'Alqueria de Pallardó per a la seua funció original de CENTRE CÍVIC, per la que havia estat restaurada i que dissortadament es va destinar a oficines municipals allà per els anys 90.

La possibilitat de comptar amb un espai com el de l'Alqueria de Pallardó obre totes les possibilitats de portat endavant un gran nombre d'activitats formatives i culturals de les que tots els veïns i veïnes podrem beneficiar-nos.

Es una gran noticia que volem compartit amb totes les Associacions i col·lectius que treballen al barri perquè, si finalment tot arriba a realitzar-se, será l'espai comú de tots i totes. La vida cultural de Campanar, vista des de totes les perspectives possibles, tindrà finalment la possibilitat de desenvolupar-se d'una manera digna, com al poble que som.

Veure noticia a Valencia.es 

No hay comentarios: