miércoles, 8 de febrero de 2017

El Subdelegat del Govern visita Campanar

A petició de l'Associació de Veïns i veïnes de Campanar, el Subdelegat del Govern, En. Juan Carlos Valderrama, ha girat una visita al barri de Campanar.

Se li han plantejat els problemes de convivència generats per l'ocupació de les vivendes del carrer Carmen Ferrés García-Insa, l'ocupació del edifici del carrer Pare Diego Mirón.

També hem pogut exposar-li els problemes que s'estan generant a l'horta de la Partida de Dalt per els robatoris al camp. En aquest punt s'ha compromés a interesar-se per el tema i demanar a la Guardia Civil que intensifique la vigilancia.

Per últim hem comentat la possibilitat d'acabar amb l'abandó dels locals del antic ambulatori de la Seguretat Social del carrer de Benifaió. Ens ha informat que les negociacions amb l'Ajuntament, per tal de traslladar les oficines que actualment ocupen l'Alqueria de Pallardó, estan pendents de resoldre algunes questions menors sobre la propietat efectiva dels locals.

Des de l'Associació de veïns i veïnes de Campanar agraïm l'interés mostrat per els temes que li hem exposat i la seua disposició per visitar el nostre barri.

No hay comentarios: