martes, 14 de marzo de 2017

APARCAR EN CAMPANAR ???

Ja estem en falles i l'Ajuntament recomana no entrar en vehicle privat al centre de València, la qual cosa és perfectament lògica.

El que ja no està tan clar és que "habiliten" tot el barri de CAMPANAR com a zona d'aparcament i editen un mapa en colors invitant a la gent que vinga per la CV-35 a aparcar al nostre barri.

Algú a l'Ajuntament pensa que a CAMPANAR hi ha espai d'aparcament disponible? 

Amb la superconcentració de centres comercials que tenim a la zona (Nuevo Centro, Hipercor, Espai Camapnar, Media Markt, Carrefour, ...) les poques plaçes d'aparcament amb que compta el barri s'omplin a diari per treballadors i clients, generant un col·lapse total dels espais.

Com és tan gran la demanda d'aparcament i la rotació relativament elevada, CAMPANAR s'ha convertit en el paradís dels aparca-cotxes, que l'ajuntament ni controla ni regula.

No sabem ( ningú ho ha explicat) en qué consisteix ser una "ZONA D'APARCAMENT HABILITADA".... Tindrem més policia ?, vindran més aparca-cotxes? Hi ha alguna ordenació especial?... Es tracta d'un assaig general per quan s'acabe l'estadi de Mestalla?....

En quina ciutat viuen?

No hay comentarios: