sábado, 30 de septiembre de 2017

Contenidors de fem orgànic

Comença la install·lació als barris de Campanar i Sant Pau de contenidors de fem orgànic, es a dir el  compost per restes de menjar i vegetals. Es tracta d'uns residus molt fàcilment reutilitzables en plantes de compostatge i per tant la seua separacio contribueix a optimitzar el tractament dels residus urbans, que son un dels problemes mes grans de les nostres ciutats.

Aquests contenidors, de color marró, ja han començat a apareixer als nostres barris i han vingut per quedar-se. Moltes ciutats europees compten ja fa molts anys amb aquests contenidors i e seu funcionament es qualifica com satisfactori. com en altres grans ciutats europees (Zero Waste Europe).
Que podem tirar al contenidor marro???
On estaran ubicats els contenidors ???

Per donar a conèixer la utilització dels contenidors marrons, l'Ajuntament iniciarà la setnama pròxima una campanya informativa a tres punts del nostre barri. Als u¡punts d'informació també es distribuiran uns kits, (un poalet, bosses biodegradables i díptic informatiu).  


 Els punts d’informació estaran en l’encreuament entre l’avinguda de Tamarindes i el carrer de Vall de la Ballestera, a la plaça de l’Esglèsia de Campanar i al jardí Diputat Lluís Lucia a partir del 2 d’octubre.
No hay comentarios: