sábado, 10 de marzo de 2018

CAMPANAR, L'ÚNIC DISTRICTE DE VALENCIA SENSE UNIVERSITAT POPULARNO POT SER QUE CAMPANAR SIGA 
L'ÚNIC DISTRICTE DE VALENCIA SENSE 
UNIVERSITAT POPULAR ¡¡¡¡¡


L'estructura i ubicació de l'ALQUERIA DE PALLARDÓ, amb el seu JARDI es idónea com a CENTRE CIVIC, on podrien desenvolupar-se les activitats de la Universitat Popular.

Per altra banda, el Barri de Campanar, amb la seua tradició històrica, compta amb un gran nombre d'Associacions culturals, festives esportives tec. que configuren un panorama cultural molt divers i actiu. Les activitats culturals i formatives que poden promoure totes lea associacions del barri podrien trobar a l'ALQUERIA DE PALLARDO un lloc ideal per desenvolupar-se, generant sinergies positives en un model de cultura integrador per a persones de totes les edats.

Des de l'Aassociació de Veïns i veïnes de Campanar exigim, de nou, que l'Alqueria de Pallardó (de propietat municipal) es convertisca en un Centre Cívic on es puguen dur a terme les activitats culturals i formatives promogudes per les associacions del barri, així com les de la Universitat Popular.

Un Projecte de fí de carrerra de l'Escola Tècnica Superior de Gestió en l'Edificació de l'any 2015, elaborat per Jaime Cored García, sota la direcció dels professors. Carmen Carcel i Pedro Verdejo planteja una interesantíssima proposta d'intervenció per retornar l'edifici a la funció per la que va ser restaurat a l'any 1991.Les conclusions d'aquest estudi son que la reconversió de l'Alquería a la funció de Centre Cívic requeriría una intervenció mínima, amb una inversió perfectament assumible. 

No hay comentarios: