lunes, 4 de febrero de 2019

Festa de la Carxofa

El passat dissabte, dia 2 de febrer es va celebrar a la Pl. de l'Església la "I FESTA DE LA CARXOFA" de l'horta de Campanar - Benimàmet.

En primer lloc volem agrair l'assistència (massiva) de veïnes i veïns, i molt especialment a totes les families que volgueren portar als xiquets i xiquetes que ompliren la plaça d'alegria i de futur..., un futur que volem mes sostenible i mes saludable potenciant el consum de productes de qualitat de la nostra horta.

Una menció molt especial també als llauradors de Campanar per la seua participació, essencial per la festa, i per fer possible amb el seu treball la realitat d'uns productes tan excel·lents.

Per fer possible la festa es va comptar amb la participació d'una gran quantitat d'entitats y organitzacions del nostre barri, a totes les quals volem manifestar el nostre agraïment:
Banda de Música Campanar,  Que viene el lobo! Café-taller,  Llorenç i Vicent els conta-contes, Els Socarrats - Colla de Dimonis de Campanar, l'Esglèsia de Campanar, Camareres de la Mare de Dèu de Campanar, Clavaris de la Junta de Festes de Campanar, Forn de Manuela, Forn Llatzer, el forn d'Estellés, al Raconet de Campanar, CMJ de Campanar, Llavors D'ací, Ajuntament de València, AMPA CEIP Francisco Giner de los Ríos, Ampa Ceip Campanar, Ampa del IES Campanar, a la Verduleria Bandera, TODOS TELEVISIÓN - www.todostelevision.tv, a la Associació de veïns i veïnes de Campanar- Asociación de vecinos de Campanar, Associació de Veïns i Veïnes de Benimàmet als Llauradors de Campanar.

L'any que vé mes i millor... ¡¡¡

No hay comentarios: